• neurologie brasov O gama larga de
  Servicii Medicale CLICK
 • balneofiziologie Brasov O gama larga de
  Servicii Medicale CLICK
 • kinetoterapie O gama larga de
  Servicii Medicale CLICK
 • vitalmed O gama larga de
  Servicii Medicale CLICK
 • recuperare O gama larga de
  Servicii Medicale CLICK

De ce Noi ?


Vitalmed Center ofera servicii de spitalizare continua si ambulator la un standard de calitate ridicata in camere utilitate corespunzator. Spitalul Vitalmed este specializat in Recuperare Medicala, Medicina Fizica, Balneofizioterapie si Neurologie si are contract cu casa de asigurari.
Echipa noastra este formata din medic specialist de recuperare medicala, medic specialist neurolog, fizioterapeut si kinetoterapeut.
In urma unui consult de specialitate, fiecarui pacient i se alcatuieste un plan complex de recuperare neurolocomotorie, avand scopul de a reabilita cat mai complet capacitatea functională pierduta in urma unui traumatism sau unei boli, cu tratamente care cuprind:
Kinetoterapie
Tratament cu ultrasunete
Laserterapie
Unde scurte
Masaj
Electroterapie
Hidroterapie
Pacientii care sufera de multiple deficite motorii, senzoriale, de limbaj sau de perceptie, beneficiaza de tratamente pentru recuperarea acuta (precoce), recuperarea subacuta si recuperarea cronica.

Beneficiile pacientului:
- Servicii de ingrijire completa
- Tratamente de inalta calitate
- Sprijin individual
- Economie de timp datorita planului eficient de recuperare
- Discretie
Se adreseaza pacientilor din intreaga tara, adresabilitatea cea mai mare inregistrandu-se pentru judetul Brasov, cu numarul cel mai mare de pacienti tratati, urmand judetele Covasna si Harghita. Vitalmed Center ofera servicii de spitalizare la un standard de calitate ridicata in camere utilate corespunzator si o echipa de elita de doctori specialisti. Saloanele pot gazdui de la una pana la 4 persoane, in functie de preferintele si de nevoile dumneavoastra. Noi oferim clientilor nostri servicii complete de tratament pe tot parcursul sederii.

SC VITALMED CENTER SRL cu sediul in Brasov Str Lunga 18-20, CUI 22314586, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu, pentru activitatea Spital, Clinica Medicala, desfasurata in Str Lunga 18-20, Brasov. Informatii se pot solicita la sediul APM Brasov, Str Politehnicii nr 3, program luni-joi: 09-13. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Brasov in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Ce oferim

Serviciile oferite de catre Vitalmed Center cuprind spitalizare in forma continua precum si servicii de ambulatoriu integrat pentru specializarile noastre.

Echipa medicala